Over Ons

25 Jaar Jarenlange Vakkundige Geweldige Ervaring in het Repareren van Computer Software en Hardware

Over ons

Constante Zoektocht Naar Veiligheid In Snelheid

24jaar ervaring in het repareren van Computer Hardware en Software, WiFi en Mesh netwerken, Data-Backup, randapparatuur en gespecialiseerd in het terughalen van verloren Foto’s en bestanden (Data Recovery).

Met onze zeer deskundige en gedreven Veilig Computeren Techneuten ontzorgen wij u op iT-gebied zoals het onderhouden van het (WiFi) netwerk, vervanging van trage of conflicterende Hardware en verhelpen en het verwijderen van virussen.  Veiligcomputeren.nl heeft zich gespecialiseerd in het terug halen van verloren bestanden, denk aan het per ongelijk verwijderen van bestanden, foto en andere beeldmateriaal of per ongelijk het formateren van USB, SD-kaart, harde Schijf (HDD) of een Solid State Station (SSD).

Video afspelen over Micro Solderen VeiligComputeren.nl
Perfecte Precisie

Er is niets frustrerender dan computerproblemen te hebben die u niet zelf kunt oplossen, daar zijn wij voor! onze gecertificeerde Techneuten zijn niet alleen snel maar ook vakkundig, u kunt vertrouwen op de Techneut van VeiligComputeren.nl om elk probleem bij u thuis of op kantoor op te lossen.

Betaalbaar Veilig Werken

Houd uw bedrijf, winkel of werkplek veilig en laat de techneuten van VeiligComputeren u bijstaan door de beste oplossingen voor uw bedrijf te bieden. Wij bieden betaalbare mogelijkheden om u administratie en bestanden veilig ransomware proof te bewaren. "gijzelvirus slim af zijn en bestanden veilig bewaren"

Spoedreparatie "Spoedeisesende hulp"

Met spoedreparatie “spoedeisende hulp” bedoelen wij een reparatieverzoek waarbij wij direct moeten handelen, bijvoorbeeld u door een netwerkstoring uw klanten in de winkel niet verder kan helpen of omdat u anders niet thuis verder kun werken.
Ook dat valt onder spoed!.

“Mijn dag is meestal behoorlijk hectisch. Voordat ik mijn laptop upgradede, liep ik de hele dag vertragingen op. Veiligcomputeren.nl heeft mij geholpen om mijn werk en taken sneller af te handelen, ik krijg nu gewoon meer gedaan.”
Peter Geraards
Eigenaar Logistiek BV
Winkelwagen
Scroll naar boven